Platiš 2, dobiješ 3! Prilikom kupnje tri proizvoda dobit ćete popust u visini najjeftinijega!

    KOD: kupis2dobijes3

Maske za telefone i tablete

0

OVO SU NAJPOŽELJENIJI MODELI TELEFONA U DRUGOJ POLOVICI 2022.!

OVO SU NAJPOŽELJENIJI MODELI TELEFONA U DRUGOJ POLOVICI 2022.!

OVO SU NAJPOŽELJENIJI MODELI TELEFONA U DRUGOJ POLOVICI 2022!

Oštri umovi dizajnera uvijek pronađu način da nas primame novim telefonima: tehnologija, s druge strane, napreduje i mijenja se iz dana u dan. Dakle, već smo navikli imati ogroman raspon novih mobilnih uređaja različitih proizvođača.

Već je 2021. bila uzbudljiva godina u pogledu novih telefona. Vidjeli smo dosta inovacija – neke bolje, druge slabije prihvaćene na tržištu. Od kamere ispod ekrana, preko punjenja od 120 W, do sklopivih mobitela.

Ako je 2021. bila uzbudljiva godina za telefone, početak 2022. nam već pokazuje da će ova godina biti još uzbudljivija!

U veljači je Samsung već zablistao s novom serijom Galaxy S22, a očekujemo da ćemo vidjeti još puno toga novoga i sklopivoga kao glavni novitet na tržištu telefona.

U drugoj polovici 2022. godine možemo očekivati ​​sljedeće top modele telefona.

Svi smo već navikli na Appleova nova izdanja svake godine... OVE GODINE TU JE NOVI APPLE IPHONE 14

Neki će reći „Opet novi model iPhonea.“, „Isto kao i svi modeli prije.“ Odmah nakon iPhonea 13, koji je na tržište stigao 2021. godine, počeli smo, naravno, iščekivati novu seriju Apple telefona. I dočekali smo! Apple iPhone 14 seriju možemo očekivati ​​vrlo brzo.

Očekuje se da će iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max dobiti novi dizajn. Ono što će odmah zapasti za oko je činjenica da ova dva modela više neće imati „crni usjek“ na vrhu ekrana. Umjesto toga, zaslon će imati dizajn „kapsula + rupa“, kao što je prikazano na donjoj slici. Ove dvije specifičnosti nužne su za Face ID i “selfie” kameru.

iPhonea 14 mini neće biti, ali će ga zamijeniti iPhone 14 Max – osnovni iPhone s velikim ekranom od 6,7 inča. iPhone 14 Pro Max bit će iste veličine. Dok će iPhone 14 i 14 Pro biti 6,1-inčni modeli. Očekuje se i poboljšanje kamere, s čak 48 MP, što je veliki skok u odnosu na sadašnjih 12 MP.

iPhone 14 Pro i Pro Max također će sadržavati A16 čip, dok će iPhone 14 i 14 Max imati isti čip kao i ovogodišnji iPhone 13 - A15 Bionic.

Još jedan novi Apple proizvod - verzija poznatog APPLE IPHONE SE 3

Najiščekivaniji od Appleovih novih modela je iPhone 14, ali ove godine ćemo dobiti i nasljednika iPhonea SE (2020) - iPhone SE 3

Navodno će biti izgrađen na šasiji iPhona 11, s dizajnom temeljenim na iPhonu XR, pokretao bi ga A15 Bionic procesor (isti kao u iPhonu 13), i nudit će LCD zaslon, što bi ga činilo posljednjim LCD uređajem na tržištu. Također će podržavati 5G i imati zaslon od 4,7 inča. To bi trebala biti konkurentna prednost, pogotovo imajući na umu da iPhonea 14 mini neće biti

Google preglednik, to je to. A što je s novim GOOGLE PIXEL 7?

Očekuje se da će Google Pixel 7 izaći tek u listopadu 2022. No, nekoliko detalja o novom modelu telefona već je poznato.

Google je već drastično izmijenio seriju Pixel 6, tako da Pixel 7 neće biti toliko izmijenjen. Također, po svoj prilici izaći će samo jedan model, pa Pixela 7 Pro neće biti.

Prva značajka bit će nadogradnja Google Tensor procesora. Očekuje se da će Pixel 7 Pro imati zakrivljeni zaslon od 6,7-6,8 inča s jednom "selfie" kamerom smještenom u sredini. Zaslon će biti OLED s velikom brzinom osvježavanja. Očekuje se da će dimenzije Pixela 7 Pro biti 163 x 76,6 x 8,7 mm (11,2 mm na izbočini kamere).

Možda malo manje poznat, ali ipak vrijedan predstavljanja: iQOO NEO6

iQoo će lansirati novi iQOO Neo6, koji donosi najbolji Qualcommov čipset – Snapdragon 8 Gen 1. AMOLED zaslon je dijagonale 6,62 inča s brzinom osvježavanja od 120 Hz i stopom uzorkovanja dodirom od 1200 Hz.

Telefon će imati odlične specifikacije za sve ljubitelje fotografije. Ima 16 MP “selfie” kameru u sredini i 64 MP glavnu kameru straga, 12 MP ultra-wide pin i 2 MP pomoćnika za dubinu. Također je važno spomenuti i bateriju za brzo punjenje, koja će vas za 19 minuta odvesti od 20% do 80%.

 

A kakav bi bio vaš savršeni telefon?

natrag
Top izbor

Top izbor

Najkvalitetniji izbor artikla za vaš telefon !

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Besplatna dostava artikla na narudžbe više od 40€.

100% sigurna kupnja

100% sigurna kupnja

Mogućnost vraćanja artikla u 30 dana od kupovine

ŽELIŠ BITI OBAVIJEŠTEN O AKCIJAMA I NOVOSTIMA?

Prijavi se na naše e-novosti

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., Sva prava pridržana.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem